Rennesøy Marina Rittet 2015,

for veibeskrivelse se (LINK)

Rennesøy Marina Rittet er ett årlig Tur-ritt som arrangeres hvert år. Rittet vil i 2015 bli arrangert lørdag 1. august kl 11:00 med fellestart. Siste frist for påmelding er 30 minutt før rittstart. Rittet er ca 4 mil langt og skal passe for mosjonister og aktive syklister. Løypa har ca 588 høydemeter og går på asfalt, grus og terreng. Rittet er ikke mer krevende enn at alle skal kunne klare å sykle det.

Løypa er forsøkt lagt opp slik at syklister skal få oppleve det beste av det Rennesøy har å by på. Her vil du sykle langs havet og opp på fjellet, i utmark og langs flotte naturperler og ikke minst, blant sauer – vår stolteste dyreart i kommunen! Vi ønsker at syklistene skal få ta del i den fantastiske naturen Rennesøy Kommune har å by på og samtidig ta del i de mulighetene øysamfunnet vårt kan tilby.

Rennesøy Marina Rittet har status som tur-ritt i henhold til Rogaland Cyclekrets og NCF og blir derfor inkludert i RCKs tur-ritt kalender sammen med ca 28 andre lokale ritt, deriblant Garborgriket Rundt og Nordsjørittet. Alle deltagere vil i tillegg få poeng i Kalas Trophy som arrangeres av Syklingens Venner og Turrytteren som arrangeres av RCK begge administreres av turritt.com.

TRIMRITTET

Det vil også bli arrangert et trimritt, som har en løype som er 21 km lang, og uten tidtaking. Trimrittet passer for de som ikke ønsker noe tidspress, ikke ønsker noen vanskelige tekniske utfordringer, men som heller vil ha en trivelig tur. Det er ikke noen nedre aldersgrense på trimrittet, så her her det også åpent for yngre deltakere. Men barn under 13 år kan kun delta ifølge med en voksen.

Påmelding  

RMR2013-1  RMR2013-2 

 

 RMR2013-3

 

  RMR2013-4